Thema ‘Dieren’ bij Ukkies en Pukkies

In de laatste week van september /begin oktober ’19 werd er in onze klas gewerkt rond ‘ dieren’. Om dit thema op te starten brachten we een bezoekje aan de dierenwinkel ’horta’ in Meer en brachten we ook enkele diertjes (konijntjes,vissen ) voor  onze klas mee. In de dierenwinkel was er wel echt veel te zien !

Ook kregen we deze weken Molly (de pony van Tijs en Noor en FayJ) en Milan (hondje van senn) op bezoek .

We verzorgden de dieren in de klas /lazen boekjes rond dieren en de juf deed met ons allerlei spelletjes rond dieren /dieregeluiden … !!

Als afsluiting van het thema ‘ dieren gaan we op vrijdag 4 oktober ‘werelddierendag’ naar de zorgboerderij in Rijsbergen !! Joepie!!!!  Deze foto’s worden apart op de website geplaatst ! groetjes en tot ziens !!!

Bekijk hier de foto’s!

Geef een reactie