Studiereis Hidrodoe – eertse graad – 23 september

De kinderen van de eerste graad zijn al op studiereis geweest. Ze gingen naar Hidrodoe in Herentals. Eerst leerden ze Spetter, Drip, Drup en Smos kennen in een filmpje over water. Het is een 4D-film dus kregen de kinderen eerst allemaal een bril. Tijdens de film leerden ze hoe water gezuiverd wordt. Daarna was het tijd voor actie en konden de kinderen allerlei proefjes doen met water. Dit was heel leuk! Er was ook buiten een deel met proefjes. Gelukkig was het mooi weer en konden we ook buiten lekker spelen. In de namiddag gingen we het Hidrodoepad wandelen. We leerden allerlei dingen over het bos: kriebeldiertjes, vogels, geluiden, de rivier de kleine Nete,… Het was een leerrijke en mooie wandeling. 

Bekijk hier de foto’s!

Geef een reactie