Thema ‘mijn lichaam’ bij de ukkies en pukkies

Vanaf half september ’19 werd er in de ukkie&pukkie klas een weekje gewerkt rond het thema ‘ mijn lichaam ‘ . De schoolfotograaf kwam op bezoek ! / We wasten een kindje met scheerschuim /we keken voor het eerst dit schooljaar poppenkast ….spannend!/We mochten van de juf ook een kindje in elkaar kleven . We maakten ook een cadeautje voor het babyzusje van Ahmed want zij bracht een bezoekje aan ons klasje … We konden zo zien dat baby’tjes echt wel  heel klein zijn !

Omdat het belangrijk is voor ons lichaam om gezonde voeding te eten brachten we op donderdag  19 september’19 ook nog een bezoekje aan het groentehuisje in Minderhout ! We zijn daar op zoek gegaan naar heel veel pompoenen (en andere groenten en fruit 🙂 )die zeer goed tussen de planten verstopt zaten .

Bekijk hier de foto’s!

Geef een reactie