Thema moederdag in de ukkie&pukkie-klas

In de eerste weken van mei’19 werd er in de eerste kleuterklas rond het thema ‘ mijn mama ‘ gewerkt ! Foto’s van de mama’s  werden mee naar de klas gebracht …/we zaaiden ook zonnebloemen voor moederdag /we maakten inpakpapier en natuurlijk kwamen er deze weken heel wat mama’s hun werk of hobby’s voorstellen !

Zo brachten we een bezoekje aan het aardbeienbedrijf van de mama van Maud . En wat waren de aardbeien lekker zeg !!Met de mama van Noah kregen we onze eerste salsa –dansles! De mama van Lionel las Lionel zijn lievelingsverhaal voor en had ook nog voor alle kindjes een lekkere traktatie bij . De mama’s  van Cassia & Amalia décoreren zeer graag op feesten en zij kwamen samen met de kindjes het moederdagfeest eens extra in de bloemetjes zetten ! De mama van Ahmed bakt zeer graag cakejes ! Onze kindjes mochten de cakejes versieren en opeten . Ook de mama van Jens kwam op bezoek . Zij is politieagente en speciaal voor deze gelegenheid speelde de oma  ‘ de boef ‘ .

Lieve mama’s wat hebben wij genoten van deze 2 prachtige weken !!! Dank jullie wel !!!

Bekijk hier de foto’s!

Geef een reactie