Thema ‘mijn papa’ bij de ukkies en pukkies

In de week van 19 maart’19 werd er in de eerste kleuterklas rond het thema ‘ mijn papa’ gewerkt . Kinderen mochten iets meebrengen van het werk of de hobby van papa. Natuurlijk waren ze ook heel fier dat ze een foto van hun eigen papa mee naar school mochten brengen .

Ook met de speelgoedwerk-koffers en de werkhelmen en hamers werd er heel wat afgetimmerd in onze klas !

We hadden ook wel heel veel geluk want de papa van Ahmed kwam op een middag op bezoek en kwam vertellen over zijn grote passie  ‘ voetbal ‘ ! We mochten ook op bezoek gaan op een echte boerderij met heel veel koeien . De papa van Lucas weet hier alles over ! En de papa van Maud kwam ter afsluiting van ons thema nog met een echte tractor op het schoolplein . Alle kindjes mochten meerijden ! Dit was echt reuzeleuk !

Bekijk hier de foto’s!

Geef een reactie