Muzische les derde graad

In kleinere groepen hebben we geëxperimenteerd met verschillende muziekinstrumenten. Elke groep kreeg een muziekinstrument en mocht zelfstandig aan de slag gaan om een eigen muziekstuk te maken. Hieronder kunnen jullie het resultaten bekijken en beluisteren. Nadat elk groepje zijn muziekstuk had laten zien, zijn we nog even met de hele klas naar de muziekklas gegaan. Hier heeft iedereen om de beurt even mogen experimenteren op het drumstel. 

Bekijk hier de video’s:

mini’s en maxi’s kregen turnles van het 5de leerjaar

De laatste turnles van dit schooljaar werd niet gegeven door juf An, maar door de jongens en meisjes van het 5de leerjaar. Ze verdeelde de klas in 3 groepen en speelden voetbal, tikkertje pizza en trampoline springen. Het was een doorschuifsysteem zodat iedereen alles had gedaan. En het was SUPER leuk!!! De jongens en meisjes van het 5de leerjaar hebben dat fantastisch goed gedaan!!

Bekijk hier de foto’s!

Schoolfeest 18 mei 2019

“Zaterdag 18 mei was het echt feest op onze school! Niet alleen het zonnetje straalde maar onze kinderen, leerkrachten, ouderraad, ouders, helpende handen en alle sympathisanten van ’t Dreefke hebben genoten van een warm schoolfeest met spelletjes, hapjes, drankjes, mooie muziek van fanfare Voor Eer en Deugd en van elkaar! Gezelligheid troef op deze mooie lentedag.”

Bekijk hier de foto’s!