studiereis Brussel (2de en 3de graad)

Op vrijdag 24 maart 2017 zijn de leerlingen van 2de en 3de graad op studiereis geweest naar onze hoofdstad Brussel. Eerst reden ze met de bus door de stad om enkele bekende bezienswaardigheden te bezichtigen. Dan was het de beurt om een stadswandeling te doen. Onze middagpauze was in het mooie Jubelpark. In de namiddag gingen de jongens en meisjes van meester Dieter het Atomium bekijken en beklimmen. De jongens en meisjes van 5de en 6de zijn de VRT gaan bekijken.

Voor leuke foto’s klik hier.

De maxi’s, de eerste en tweede graad naar het bos in Wortel Kolonie (10-11-2016)

Op 10 november gingen de maxi’s, de eerste en tweede graad naar het bos in Wortel Kolonie. In de voormiddag mochten ze spelen in het speelbos. We hadden wel wat pech met het weer want het regende een groot stuk van de voormiddag. De kinderen hebben toch veel plezier gemaakt. Ze maakten kampen, vonden kikkertjes en speelden spelletjes.

Daarna gingen we te voet naar de Klapekster waar we binnen lekker konden opwarmen en onze boterhammen konden opeten. Daarna maakten we ons weer klaar om naar buiten te gaan. De maxi’s gingen op stap met Ekstertje Klap, met een gids. De eerste graad kreeg onder leiding van gidsen een zintuigenwandeling en de tweede graad ging ook met een gids een wandeling maken: ‘door de ogen van…’. Het was een leerrijke en leuke dag in het bos!

Bekijk hier de foto’s!