Sportdag lagere school 17 mei 2018

Donderdag 17 mei gingen alle kinderen van de lagere school op sportdag naar De Mosten.

De eerste graad deed eerst een sportieve boswandeling met allerlei spelletjes. In de namiddag konden ze zich ook mee uitleven op het terrein van De Mosten. Ze mochten zelfs even met de voeten in het water om af te koelen!

De leerlingen van de tweede en de derde graad deden de verplaatsing met de fiets. In de Mosten deden ze verschillende activiteiten met de organisatie “Buitenspel”. Ze deden een kanorace op het water, een cross-countryrace in het bos, een klimparcours en nog tal van andere spelletjes!

Het was een geweldig sportieve en zonnige dag!!

Bekijk hier de foto’s!

Dauwtrip 9 mei 2018 (lagere school)

Op woensdagmorgen 9 mei stonden sommige kinderen en leerkrachten al vroeg op. Om 7u vertrokken we op dauwtrip. We hebben een wandeling gemaakt langs ‘De Mark’. Het water stond heel laag dit jaar. We zagen een mooie opkomende zon en hier en daar een beetje dauw. Er waren ook eenden te zien met hun jongen. Een beetje verder zagen we in het water veel dikkopjes en ook nog ganzen met hun kleintjes. We hebben onderweg genoten van de rust en van de natuur. Om 8u kwamen we terug aan op onze school. Het was al lekker warm buiten. Daarom hebben we ons ontbijtje  buiten opgegeten. Het was weer een geslaagde editie!

Bekijk hier de foto’s!