Schoolreis kleuterschool

Op 14 juni’18 hadden wij super veel geluk in onze kleuterschool ! Wij mochten op schoolreis naar Kasterlee! In de voormiddag mochten we spelen in een hele leuke speeltuin en in de namiddag gingen we samen met Ricky en Vicky op avontuur in kabouterberg !

De schoolreis was erg leuk maar op het einde van de dag waren we wel heel moe  … !!

Bekijk hier de foto’s!

 

Overgangsproject maxi’s – eerste leerjaar

De eerste week van juni vond het overgangsproject met als thema ‘piraten’ plaats. De kinderen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar werkten deze week samen om elkaar dingen te leren. De maxi’s leerden het eerste leerjaar al kennen en mochten zelfs al werkjes gaan maken in de klas voor volgend schooljaar. De kinderen van het 1ste leerjaar konden nog eens lekker gaan spelen bij juf Lizette en hebben ook nog wat opdrachtjes kunnen maken. Kapitein Blauwbaard en papegaai Robbie gaven de kinderen elke dag opdrachten om ervoor te zorgen dat ze op schattentocht konden gaan en echte piraten werden. Gelukkig hebben de kinderen heel goed hun best gedaan zodat ze allemaal op schattentocht konden gaan. Met hun zelfgemaakte hoeden en t-shirts aan konden ze op avontuur vertrekken. Onderweg kregen te tal van opdrachten die ze goed opgelost hebben. Kapitein Blauwbaard zag dat het goed was en de kinderen hebben uiteindelijk de schat gevonden! Het was een leuke, leerrijke week voor de kinderen.

Bekijk hier de foto’s!

Mevrouw de poes op bezoek bij de kleuters en de eerste graad

Op woensdag 2 mei ’18 bracht mevrouw De Poes met Petroleum een bezoek aan ons schooltje !

Wat hebben wij genoten zeg ! We hadden ook heel veel geluk want uil Wim had net zijn 100ste muis gevangen en zo mochten  de kleuters en de kinderen van de eerste graad  samen met mevrouw de Poes en Petroleum een leuk feestje beleven !!

Bekijk hier de foto’s!