De jongste kleuters naar het bos van de paters

Vandaag 25 oktober’18 zijn de kleuters van de klas van juf Myriam en juf An naar het bos van de paters geweest . De kinderen kwamen op hun tocht vlaggetjes tegen met opdrachtjes ! De kinderen mochten bomen knuffelen ,zichzelf onder blaadjes verstoppen ,herfstvruchten verzamelen , parachutespelletjes met blaadjes spelen ,enz….

Super moe maar heel voldaan kwamen ze tegen de middag terug op het schooltje aan . Mmmm ….wat smaakten de boterhammen heerlijk !!

Bekijk  hier de foto’s!

mini’s en maxi’s naar de kinderboerderij

Samen gingen we met de bus naar de kinderboerderij ‘de leijhoeve’. Eerst hebben we in de speeltuin gespeeld en daarna deden we een spel om heel veel dingen te ontdekken van de dieren en natuurlijk zijn we ook nog naar alle dieren gaan kijken. Bij de geitjes mochten we zelf mee in de wei en ze eten geven en aaien. De voormiddag was veel te snel voorbij.

Bekijk hier de foto’s!

Dag van de Sportclub

Donderdag 19 september kwamen er vele kinderen naar ’t Dreefke met hun sportoutfit. Het was fijn om te zien dat er vele sportievelingen zijn. Samen met de leerkrachten en de kinderen begonnen we de dag met wat ochtendgymnastiek. Zo was iedereen goed wakker om de dag verder te zetten.

Bekijk hier de foto’s!